top of page

Tijn Sadée & Tinne Horemans 

In de Brusselse krochten zijn we elkaar tegen het lijf gelopen en hebben elkaar niet meer losgelaten. Een Vlaamse en een Nederlander: volgens alle experts een gouden combinatie.

Vanuit standplaats Brussel reizen we zo vaak als kan naar Hongarije en de landen op de Balkan, voor podcasts en reportages. Op Balkandashboard ook de verhalende pareltjes die we in de Balkanberm oppikken. 

Tijns portfolio: Articles written by Tijn Sadée · Journa

Nieuw! Voor groepen, op studiereis naar Boedapest, Belgrado of Sarajevo, verzorgt Tijn journalistieke wandelingen.

Boek! Tijn werkte aan een boek over de bewogen geschiedenis van Europa's kunstbiënnale MANIFESTA, dat in de zomer van 2024 - bij de 30ste verjaardag van MANIFESTA in Barcelona - zal verschijnen. Dit boek verschijnt in september 2024. 

 

Nog een boek! Tijns boek 'De clan van Orbán' verschijnt in april 2024 bij Prometheus. 

 

EU-wandelingen: Tussen die bedrijven door duikt Tijn ook regelmatig op in de Brusselse bubbel waar hij, samen met journalistieke maat en co-auteur Bert van Slooten, EU-rondleidingen geeft, gebaseerd op hun boek Het Brusselse Moeras. 

Tinne is eindredacteur van de Nederlandse EU-nieuwssite Brusselse Nieuwe & schrijft tweewekelijks de rubriek 'Babbel in de Bubbel'. In haar vrije tijd werkt ze verder aan de vertaling van Aulus Gellius' Attische Nachten. 

P1080352.JPG
bottom of page